Ansöka om ett privatlån

Lån.at erbjuder en mycket praktisk tjänst för dig som står i begrepp att ansöka om ett privatlån, bolån eller billån. Företaget agerar ombud på lånemarknaden och hjälper dig att hitta det mest fördelaktiga lånet. Att använda sig av Lån.at är kostnadsfritt.

Gå in på http://www.lån.at och fyll i ansökningsformuläret. Du kommer att få svar på din låneansökan inom ett dygn, förutsatt att du skickar in den under en vardag. Via Lån.at kan du teckna ett lån på upp till 350 000 kronor utan säkerhet.

Vidare kan du själv bestämma avbetalningstakten, på ett till 12 år. Lån.at har en mycket praktisk kalkylator där du snabbt kan se vilken din månadskostnad kommer att bli.

För att få en låneansökan beviljad krävs dock att du som sökande uppfyller vissa grundkriterier. Du ska ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor, ha fyllt 18 år samt ha en fast bostad i Sverige. Vidare får du inte ha något skuldsaldo.

Genom att vända dig till Lån.at kommer du att spara både tid och pengar. Skulle du vilja veta mer om vad det innebär att anlita Lån.at kan du kontakta företagets kundtjänst, som har öppet dygnet runt. Du når Lån.at på telefonnummer 0770-455 903. Surfa in på Lån.at redan idag! Du kommer inte att ångra dig! Läs mer på http://www.lån.at/bostadslån/

No related posts.