Är du också nyfiken på att prova en Kendama?

Är du också nyfiken på att prova en Kendama? Den anrika japanska leksaken har spridit sig snabbt över världen den senaste tiden. Kanske beror det på att den utgör en skön kontrast till dagens moderna digitaliserade leksaker? Kanske beror det på att det ser ut som en barnlek, och förvisso också delvis är det, men samtidigt är ett spel där man kan utveckla sin teknik hela livet?

En Kendama består av en hammare och en boll. Man kastar upp bollen i luften och försöker fånga den med hammaren. Konceptet må vara enkelt. Men det finns otaliga tricks att lära sig. Och genom att öva med sin Kendama så arbetar man också upp sin koordination och koncentrationsförmåga.

Det smidigaste sättet att handla en Kendama är att göra det hos Spelexperten.com. När du köper en Kendama hos Spelexperten.com betalar du endast 49 kronor i fraktkostnad. Leveranstiden ligger på 1-2 dagar. Ångerrätten gäller i 14 dagar, från det att du hämtat ut ditt paket.

Spelexperten.com kan stoltsera med det största Kendama-sortimentet i hela Sverige. Och till Spelexperten.com kan du vända dig oavsett om du är en nybörjare eller erfaren spelare. När du väl köper din Kendama hos Spelexperten.com passa på att botanisera bland alla de coola tillbehör som finns.

Spelexperten.com är väldigt duktiga på att förse alla sina varor med en ordentlig produktinformation. På så vis blir det mycket lättare för dig som konsument att fatta ett väl underbyggt köpbeslut. Och att Spelexperten.com är en populär sajt råder det ingen tvekan om. Kundomdömet på Prisjakt ligger på 9,69 av 10.

Mer information och detaljerade villkor hittar du på företagets hemsida. Och skulle du ha några undringar så kan du ringa till kundsupport på telefonnummer 026-18 24 27. Kundsupporten har öppet vardagar 09-16. Du når även Spelexperten.com på mejladressen info@spelexperten.com.

Related posts:

  1. Utmana dig med en schackdator