Bottenmåla din båt på båtvarv

Om du vill hålla båten borta från beväxning så kan det vara klokt att bottenmåla båten. Är du båtägare i Stockholm kan det då vara ännu smartare att lämna in den till proffs, som tar han om din båt på bästa möjliga sätt. Samtidigt som du får mer tid till annat.

Är du båtägare i Stockholm så är det väldigt klokt att lämna in sin båt för bottenmålning till Djursholms båtvarv. För när du väljer att anlita Djursholms båtvarv Stockholm så kan du verkligen vara säker på att din båt är i trygga händer.

Djursholms båtvarv, beläget på ön Stora Skraggen, har varit familjeägt sedan starten 1935. Kunskapen om båtar är verkligen genuin och så även omsorgen om kunderna.

Att boka in sin båt för bottenmålning hos Djursholms båtvarv går mycket smidigt. Du behöver bara fylla i det formulär som du hittar på företagets hemsida, djursholmsbatvarv.se. Sedan kan du vara säker på att du får en mycket snabb återkoppling av personalen på Djursholms båtvarv. På företagets hemsida får du också en aktuell prisuppgift för 2020.

När du lämnar din båt hos Djursholms båtvarv så får du skjuts tillbaka till fastlandet med företagets varvsbåt. Den går varje dag mellan nio på morgonen och fem på eftermiddagen.

Är du intresserad av att veta vilka fler tjänster som Djursholms båtvarv kan erbjuda dig och din båt? I serviceutbudet ingår bland annat motor- och drevservice, båtlyft och poleringen. Dessutom kan du anlita Djursholms båtvarv för att vinterförvara din båt. Företaget har flera olika lösningar och prisnivåer.

Det kan även vara att känna till att Djursholms båtvarv arbetar med försäkringsärenden. Företaget hämtar, besiktigar och utför båtreparationer. Efter att du gjort din skadeanmälan hos ditt försäkringsbolag så kan du höra av dig till Djursholms båtvarv.

No related posts.