Delad syn på delat berg

Delad syn på delat berg
Minns ni serien så minns ni honom. Men ni kanske inte minns vad han heter.  Han såg ofta skrota runt i sitt mottagningsrum i byxor med alldeles för hög linning, en Jeff Lynne-frisyr och ett par stora hörlurar – lyssnandes på ljudupptagningar från en av hans patienter.

Har ni förstått än vem det är? I bakgrunden fanns en bild av en paradisö och hela rummet andades 70-tal. Jo, och så hade han de mest skumma glasögon man kan tänka sig. Det ena glaset var blått och det andra rött – som ett par 3D glasögon.
Tv-serien var Twin Peaks, patienten var den mördade Laura Palmer – som denne psykolog nog var en aning förälskad i, och vill lösa mordet på. Han hette Dr Jacoby.

Man kan glömma namnet, men man glömmer inte hans glasögon. Om man sätter sig ner och funderar på skumma glasögon som burits på film och tv, då är han bland de tio skummaste. Vad han gjorde, vem han var och varför han var med – det kan man glömma. Men glasögonen minns man.

Ett par annorlunda glasögon är verkligen något som gör att folk minns en, även om man själv inte ger några bestående intryck. Så vill du göra så att folk minns dig – skaffa dig ett par riktigt skumma glasögon.
Läs mer om glasögon – normala såsom skumma – på http://www.glasogonbolaget.se. Här hittar du även en rad artiklar om olika sorters synfel och glasögon. Sedan kan du ta dessa och sätta dig framför tv:n och se Twin Peaks.

http://www.glasogonbolaget.se/terminalglasogon/
http://www.glasogonbolaget.se/progressiva-glasogon/
http://www.glasogonbolaget.se/kontaktlinser/

Related posts:

  1. Köpa linser och glasögon online