Effektiv trappstädning i hyreshus

Jag äger ett hyreshus och trappstädningen kan ibland vara en utmaning. Jag vet att det är viktigt att rengöra trappan regelbundet, eftersom alla använder den och bakterier samlas där. Och det är särskilt viktigt att rengöra räckena, eftersom nästan alla rör vid dem för att få stöd. Några av mina hyresgäster har ibland spillt drycker, spytt och smutsat ner med sina stövlar i trappan.

Under flera år har det varit jag som har städat trapporna, men nu är jag i sjuttioårsåldern och kan inte ta hand om det arbetet längre.

En av mina hyresgäster erbjöd sig att hjälpa till med att hitta en lösning. Han tog fram sin bärbara dator och loggade in på en hemsida som heter trappstädning.biz. Han sa att jag genom denna webbplats kan komma i kontakt med välrenommerade städföretag. Webbplatsen fungerar som en katalog och bolagen är uppdelade efter stad, så det är enkelt att jämföra priserna. Jag var mycket tacksam över detta, eftersom webbplatsen är gratis att använda.

Jag anlitade en städfirma, och baserade mitt val på hur många positiva kommentarer de hade från andra människor som använder webbplatsen. Denna städfirma rengör trapporna oklanderligt och kan även tvätta väggar och fönster om så önskas. Jag kan verkligen säga att trappstädning.biz är den rätta platsen för att hitta utmärkta städfirmor.

Det finns mycket mer att lära och läsa om trappstädning för den som är intresserad. Du hittar mycket information om trappstädning om du surfar in på http://www.trappstädning.biz. Det finns en hel del informativa artiklar och hjälpsamma texter här.

http://www.trappstädning.biz/trappst%c3%a4dning-g%c3%b6teborg/

http://www.trappstädning.biz/trappst%c3%a4dning-stockholm/

No related posts.