Ett jämrans skräpkort

Det finns bättre kort och det finns sämre kort i kortleken. När man spelar poker så vill man enligt tradition gärna ha högre kort och man vill ha så många av dom som möjligt. En pokerspelare brukar i allmänhet vara väldigt glad om han har fyra ess till exempel. Höga kort i följd är också toppen. Dock blir man inte lika glad av tvåor, treor och annat krafs. Sådana kort vill man ha sönder.
Det finns dock ett högt kort som man vill sprida sin avföring på – om man gavs chansen till det – och det är ruten knekt. För maken till skitkort får man leta efter.
Varje kort har ju en inneboende egenskap och betydelse som inte är kopplad till poker. Denna kraft kan man använda när man spår i kort, men också när man spelar poker.
Får du ruter knekt kan du alltså förvänta dig en massa problem likt stora ansträngningar, jäkt, uppbrott, fara och olyckor. Inte en enda god egenskap har detta kortens svar på Arne Anka.
Sitter du mitt inne i ett spel och får upp ruter knekt så lägg ner. Genast. Oavsett om du sitter med de där fyra essen utöver knekten. Har du den så går det åt fanders oavsett vad du gör.
Eller så ignorerar du helt vidskepelser och konstiga vetenskaper som saknar belägg utöver att ; det kändes som om det stämde.
Ta reda på fakta och jobba hårt. Det är nyckeln till framgång. Börja på.pokerspelarna.se.

Related posts:

  1. När allt ser mörkt ut vid pokerbordet, då ska du få en spader fyra