Få av oss som ser städningen som veckans höjdpunkt

Få av oss som ser städningen som veckans höjdpunkt. På samma gång föredrar ju de flesta av oss en ren och fräsch bostad. Om du tycker städningen är tråkig, varför inte testa att hyra in professionell hjälp?  Stockholmsbaserade Rent Hemma har servat mer än 1000 hushåll och har mångårig vana av branschen. Förutom städning utför vi även tvättning, strykning och fönsterputsningen. Vi är verksamma i Storstockholm och mer information om oss och våra erbjudanden hittar du på www.renthemma.se samt www.facebook.com/renthemma. Har du frågor om våra tjänster eller vill ha hjälp att boka? Ring          08-210 509 10 eller skicka ett email till info@renthemma.se.

Tack vare en slimmad organisation och duktiga medarbetare kan Rent Hemma erbjuda bra priser. En provstädning kostar inte mer är 99 kronor per timme (efter RUT-avdrag). Om du efter utförd provstädning är intresserad av att boka regelbunden service så finns det flera alternativ att välja mellan: städning varje vecka, städning varannan vecka, städning var fjärde vecka samt storstädning. Kostnaden är då 149 kronor/timme under måndagar och tisdagar. Onsdag till fredag betalar du 169 kronor/timme.

Vi använder kundens städverktyg och medel, eftersom du som kund är trygg med dessa och har eftersom de är anpassade till bostadens material och ytor. Vid det första tillfället är det bra om kunden är med under 15 minuter, så att vi tillsammans kan gå igenom bostaden. På så sätt uppnår vi bästa möjliga resultat.

Som kund kan du sköta det mesta via vår hemsida. Under fliken ”Kundsidor” kan du avboka, omboka, säga upp abonnemanget med mera. Gå till renthemma.org och läs mer om hur vi kan underlätta din vardag!

No related posts.