För högkvalitativa och funktionella vinnterplagg, välj Canada Goose!

För högkvalitativa och funktionella vinnterplagg, välj Canada Goose! I över ett halvt sekel har företaget vinnlagt sig om att producera de bästa kläderna för extrema vinterklimat. Under det senaste årtiondet har varumärken blivit allt populärare och försäljningen ökar snabbt i Europa, USA och Asien. Besök oss på http://www.canadagoosejacka.se och läs mer om varför Canada Goose är så populärt.

Kännare har länge valt Canada Goose, och numera används dess produkter både vid forskningsstationerna i polarområdena och på gatorna i världens modecentra. Canada Goose är framgångsrikt eftersom det står för autencitet, kvalitet, funktionalitet och stilmedvetenhet. Kolla in Canada Goose du också. Nu finns en mängd återförsäljare på nätet. Tack vare www.canadagoosejacka.se hittar du snabbt de bästa erbjudandena.

Den polske immigranten Sam Tick grundade Metro Sportwear Ltd. 1957. Företaget bytte med tiden namn till Canada Goose Inc. Verksamheten började i liten skala i en källarlokal i Toronta, Kanada, men expanderade stadigt. All produktion sker fortfarande i Kanada. Canada Goose har under årtiondena byggt upp en unik kunskap och hantverkskicklighet. Förutom gåsdun använder sig man sig av coyotepäls till huvorna, eftersom detta material aldrig fryser eller drar åt sig vatten.

Med Canada Goose kan du vara säker på att du handlar från ett företag som tar sitt samhälleliga ansvar. Sedan flera år är man drivande i ett flertal viktiga miljöorganisationer och sociala projekt. År 2007, exempelvis, inledde Canada Goose ett produktivt samarbete med Polar Bears International (PBI). Bland annat tog man fram en speciell produktserie, vars intäkter delvis går till att finansiera PBI. Läs mer på www.canadagoosejacka.se.

No related posts.