försöka välja barnvagn

För den som just nu ska försöka välja barnvagn finns det ett stort antal märken och modeller att välja bland. Både i pris och funktionalitet skiljer de sig åt. Det är inte helt lätt veta vad man ska satsa på. För dig som känner dig osäker finns det dock experthjälp att tillgå. Den kostnadsfria konsumentsajten www.barnvagnar.info har tagits fram med avsikten att hjälpa småbarnsföräldrar. Här hittar du allt du behöver veta om  barnvagnar och test. Vi har samlat tester, omdömen och prisjämförelser. Med vår hjälp hittar du din drömvagn!

En barnvagn ska vara bekväm, säker och hållbar. Den bör även vara enkel att rengöra. Som bekant omfattar det svenska klimatet en hel del regn och snöblask. För dig som planerar att vara ute mycket i skog och mark är det extra viktigt att vagnen har avtagbara delar, som är enkla att tvätta i maskin. Annars blir vagnen snart hälsovådlig. Var också noga med att välja en barnvagn som har vattenavstötande klädsel. I annat fall uppstår lätt mögelskador. Om inte överdrag och regnskydd ingår i paketet är dessa tillbehör du bör köpa till.

Som bekant är barnvagnar inte gratis. Välj därför en modell som är hållbar. På så sätt kan du använda samma vagn om familjen för tillökning någon gång i framtiden. När det gäller hållbarhet bör du speciellt undersöka underredet. Vagnar med lackerade underreden är något mer mottagliga för korrosionsangrepp än förkromade modeller och sådana som producerats i aluminium. Sköt vagnen noga, exempelvis genom att regelbundet olja underede och hjul. Gå in på www.barnvagnar.info läs mer om hur du ökar livslängden på din barnvagn.

No related posts.