Herbalife första produkt, den populära Formula 1 Shake

Redan 1980 lanserade entreprenören Mark Hughes Herbalife första produkt, den populära Formula 1 Shake. Under åren har företaget byggt vidare på framgångsreceptet och tagit fram ett antal måltidsersättningar, kosttillskott och andra hälsoprodukter. Herbalifes vision är att hjälpa människor världen över att hitta vägen till ett sundare leverne och en högre livskvalitet. I e-butiken www.ner-i-vikt.se hittar du ett brett utbud av Herbalife priser & produkter effektiva och näringsriktiga produkter.

Hos oss kan du köpa alla artiklar separat eller i speciellt komponerade paket. Vi erbjuder bland annat ett flertal hälsopaket. Om du tidigare har försökt gå ner i vikt men lika snabbt gått upp igenom är Quickstart viktkontroll ett bra alternativ. Paketet, som har tagits fram med stor omsorg för att förenkla viktkontroll, innehåller 1 st. Formula 1 Proteindrinkmix, 1 st. Formula 2 Multivitamin samt 1 st. Fiber- och Örttabletter. För effektiv viktminskning, byt ut två måltider per dag mot Formula 1 Proteindrinkmix. Bland 2 matskedar av mixen med 2,5 deciliter mjölk så är det klart! Mixen är både mättande och välsmakande.

På www.ner-i-vikt.se finns även ett brett utbud av produkter speciellt utvecklade för dig som tränar intensivt. Kolhydrat- och elektrolytdrycken H3O kan med fördel intas före, under och efter träningspasset och hjälper dig att återställa vätskebalansen. H3O har viktiga C- och E-vitamin som skyddar cellväggarna mot fria radikaler och stärker ditt naturliga immunförsvar.

Vi på www.ner-i-vikt.se månar om snabb och effektiv service. Om vi får in din beställning före klockan 14:00 skickar vi ut varorna samma dag. Vår leveranstid är 1-2 dagar, beroende på var i landet du bor. För sundare vanor och ett friskare liv, välj www.ner-i-vikt.se!  För finska, besök herbalife jälleenmyyjät eller  herbalife no i norge.

No related posts.