Hjälp vid renoveringsprojekt

När vi rengjorde lite runt huset, märkte min äldste son vertikala strimmor av smuts på utsidan av rännorna. Vi kom för att kontrollera och såg lite lera som hade skvätt upp på sidan och flagad färg bredvid. Vi visste inte att rännorna blev igentäppta när det regnade vilket ledde till detta.

Vi bad några av våra släktingar om hjälp. Han berättade för oss att vi behövde rensa stupröret. Han tillade att igensättning kan bli följden av vissnade blad som blockerar avloppet. Min man började genast rensa ut stupröret nästa dag.

Vår familj trodde att det var slutet på vårt problem tills en regnig natt kom vilket gjorde att rännorna täpptes igen. Vi trodde problemet var över men vi hade fel. Vi kunde inte sova på grund av de forsande rännorna, jag letade på internet efter några lösningar. Efter en timmes letande, hittade jag en hemsida som heter www.dränering.eu, som erbjuder reparationer av dränering och renoveringstjänster. Jag tvekade att fylla i kontaktuppgifter först eftersom jag var rädd för att dessa leverantörer skulle tvinga oss att betala ett belopp som vi inte hade råd med. Men när jag läste igenom hemsidan stod det att den är 100 % gratis. Ett annat plus är att jag kan jämföra priser för att få det billigaste företaget tillgängligt.

Efter anställning besökte de vårt hem och berättade att problemet var att rännorna är undermåliga eller felaktigt sluttande och behöver bytas ut eller ominstalleras. Vi lät dom göra sitt jobb och nu ser vi aldrig de hemska strimmorna av smuts igen. Läs  mer om att dränera en husgrund här eller kostnad dränering

No related posts.