Hur använder man en Cefar Easy?

Hur använder man en Cefar Easy?
Att använda en Cefar Easy är väldigt enkelt. Det är få saker du behöver tänka på och effekten är mycket bra.
Först kan berättas – för de som inte ens vet vad en Cefar Easy är – att detta är en maskin vars syfte är att lindra fysisk smärta. Maskinen skickar små strömimpulser genom kroppen och neutraliserar smärtimpulser vid nervcentra i kroppen. Tekniken är nyligen vedertagen av sjukvården men har redan fått stor spridning och används gärna och ofta då den är fri från bieffekter och inte kräver högre och högre dos för att uppnå smärtlindring. Vilket gör den väldigt mycket bättre än smärtstillande preparat.

En Cefar Easy går på batteri och kopplas till din kropp med hjälp av ett visst antal fästkuddar som fästs runt det ställe på kroppen där smärtan är starkast. Om du har smärta på flera olika ställen kan du köpa till sladdförgreningar så att du kan fästa fler fästkuddar på kroppen. Standar är dock två stycken. Själva fästkuddarna har en lätt klistrig yta och fäster bra på kroppen. Efter en tid blir de smutsiga och fäster sämre. Då kan du bara skölja av dem med vatten, så återkommer klistereffekten. Till slut funkar dock inte det heller – och då får du köpa nya. Sådana brukar finnas på apotek eller hos din sjukgymnast att köpa.

Du kan läsa mer om Cefar Easy och hur du använder produkter på ergonomifakta.se. Här kan du även läsa om an dra sätt att lindra fysisk smärta. läs mer på  ergonomifakta.

No related posts.