Jens Saltin brinner för smarta betalningslösningar

Han har förvisso lämnat toppjobbet inom Klarna. Men det råder ingen tvekan om att den framgångsrike svensken Jens Saltin fortfarande brinner för smarta betalningslösningar.

Tillsammans med sin affärspartner Fredrik Olofsson har Jens Saltin tagit fram Steven, en app som gör det enkelt för dig och dina vänner att hantera gruppbetalningar. Med Steven ser du och ditt sällskap vem som betalat och vem som inte gjort det.

Steven kan med fördel användas vid restaurangbesök, weekendresor, insamling när någon fyller 50 år på jobbet eller vid varje tillfälle då det är flera personer som ska vara med och betala kakan.

Steven, som fått sitt namn efter uttrycket “even Steven”, har under en tid funnits i betaversion men lanseras i Sverige, i skarpt läge, under våren 2018. Och sedan finns ambitionen att den även ska presenteras ute i Europa. Och det mesta talar för en självklar succé. För Steven utgör ett perfekt komplement till Swish.

Jens Saltin arbetade under sju års tid för Klarna. Hans första jobb inom företaget var som key account manager för Klarna mobil. Vidare har Saltin även varit företagets Head och Sales, i Sverige.

Därefter blev Saltin Klarnas landschef för Holland. Lägg till det titeln expansionschef och landschef för Storbritannien och därmed skulle summeringen av en framgångsrik yrkeskarriär vara all.

Men Saltin visar med appen Steven att han är redo att ta sig an en ny utmaning i livet. Givet hans långa erfarenhet av att arbeta med smarta betalningslösningar och hans internationella karriär torde det vara närmast en självklarhet att Steven blir väl nedladdad app, inte bara i Sverige.

Gör dig själv en tjänst och ladda ned Steven så snart du får möjlighet. Men glöm inte att påminna dina vänner om att också göra det. För Steven underlättar i många olika situationer när det är flera personer som ska dela på utgifterna.

Related posts:

  1. Städning i Stockholm