Jobbar du ofta sent och hinner sällan med att laga middag?

Jobbar du ofta sent och hinner sällan med att laga middag? Då är förmodligen en microvågsugn ett bra alternativ för dig. Det tar inte mer än några minuter att sätta ihop ett skrovmål. Du kan enkelt tina och värma upp mat som du förberett under helgen. Idag finns det dessutom en mängs smakrika färdiggjorda rätter att välja på i de flesta matbutiker. Allt du behöver göra är att värma dem. Lätt som en plätt! På microvågsugn.se har vi ställt samman en mängd information för dig som funderar på att köpa microvågsugn.

Whirlpool är ett företag som varit med länge i vitvarubranschen. Sedan starten 1911 i St Joseph i Michigan har det växt stadigt. År 2011 kunde Whirlpool stoltsera med en årsförsäljning som översteg 19 miljarder dollar, 68 000 anställda runt om i världen och 66 utvecklingcenter.

En av Whirlpools mest spännande produkter just nu är microvågsugnen Max 38. Priset ligger just över 1300 kronor. En egenskap som gör just denna modell så populär är det effektiva 3D-systemet som sänder ut mikrovågor tredimensionellt istället för i en enda riktning (vilket är fallet i mer konventionella apparater).

Max 38 har en speciell Crisp-funktion som ger maten en vacker gyllenbrun färg och en frasig textur. Med denna går det lika bra att baka paj som att göra pommes frites. En annan av Max 23:ans funktioner är dess Jet DeFrost, som gör det möjligt att tina livsmedel upp till 7 gånger snabbare än vanliga upptiningssystem.  På www.microvagsugn.se hittar du mer information om Whirlpool Max 38.

No related posts.