Kända Svenskar i pokervärlden

I förhållande till Danmark har våra Svenska pokerspelare endast en blygsam framgång. Danskar har vid två tillfällen vunnit den prestigefyllda turneringen Main Event på WSOP. En svensks framgång i denna turnering har som bäst var 36e plats. Det är inte så illa ändå, med tanke på att flera tusen ställer upp.
En av de Svenskar som gjort sig internationellt kända i poker världen – men inte i real life turneringar, utan på internet – är Viktor “Isildur1″ Blom. Viktor startade sin karriär på Ipoker och Party Poker under namnet Blom90 och blom90_fan. På ett par veckor gick han från 2000 dollar till 1,5 miljoner dollar och visade direkt vart skåpet skulle stå. Efter detta flyttade han över sitt spel till Full Tilt Poker under namnet Isildur1. Det var dock inte känt under lång tid att det var Viktor Blom som låg bakom Isildur1. Man visste bara att det var en svensk spelare. Identiteten blev dock officiell när han ställde upp i 0Pokerstars Caribbean Adventure (PCA). Det stora framgångarna tog riktig fart när Viktor Blom i januari 2012 vann highroller-turneringen vid PokerStars Caribbean Adventure på Bahamas. Segern gav honom 8,7 miljoner kronor.
Vill du också nå stora framgångar genom att spela poker på internet så har du alla möjligheter. Du kan börja öva och spela med små summor tills du känner dig skickligare. Under tiden krävs det att du sätter dig in i spelet och pluggar stenhårt. Du kan hitta mycket information om internetpoker på www.pokerbonusarna.se.

No related posts.