Läsplattan är en digital enhet som utvecklats specifikt

Läsplattan är en digital enhet som utvecklats specifikt för att lagra och läsa digitaliserade publikationer. Utbudet av e-böcker samt digitala utgåvor av tidningar och tidskrifter har ökat snabbt bara under de senaste åren. Läsplattans skärm är ytterst skonsam för ögonen och bidrar till att förhöja din läsupplevelse. Dessutom är den energisnål. Efter uppladdning kan du läsa uppemot en månad utan att ladda om. Situationen är som bekant radikalt annorlunda när det gäller laptops och smartphones, som du måste ladda efter några timmars användning. Är du intresserad att lära dig mer om läsplattan och dess möjligheter. Gå då till informationssidan www.läsplattor.eu. Här håller vi koll på de nya trenderna i branschen.

För många av oss som växt upp med vanliga tryckta böcker är inte alltid helt lätt att helt ge efter för den nya tekniken. Tryckboken kommer med all sannolikhet finnas kvar, men våra läsvanor genomgår just nu viktiga förändringar i och med att allt fler upptäcker e-bokens många fördelar. Fler och fler väljer att gå över till digitala prenumerationer på tidningar. Fler och fler e-böcker säljs varje år. Denna trend är tydligt märkbar i alla kategorier, men ökningen sker snabbast inom barn- och ungdomslitteraturen. Enligt en nyligen uppmärksammad amerikansk undersökning var försäljningen av e-böcker 27 procent högre under januari 2012 än samma månad föregående år. Siffran för barn- och ungdomslitteratur var 80 procent. Läsplattan går således en ljus framtid till mötes.

Konkurrensen på marknaden ökar för varje dag som går och bokslukare som går över till läsplatta kan därför räkna med att spara betydande summor under åren som kommer. Läs mer på www.läsplatta.eu.

No related posts.