Leksaker producerades redan i de allra tidigaste civilisationerna

Arkeologiska utgrävningar har visat att leksaker producerades redan i de allra tidigaste civilisationerna. De allra äldsta leksakerna är tillverkade av naturmaterial – sten, grenar och lera. I Indusdalen har forskare hittat små vagnar, visslor i fågelform, miniatyrapor och andra leksaker från perioden 3000-1500 f. v. t.

Det tycks som om vi människor alltid varit i behov av leksaker. Leksaker ger förnöjelse men är även viktiga pedagogiska redskap. Idag finns det en uppsjö av leksaker att välja bland. Se till att ditt barn får tillgång till leksaker som sprider glädje och främjar kreativitet. Välj dina leksaker hos http://www.lekexperten.se

Surfa in till Lekexperten idag och bläddra igenom utbudet. Om du har frågor om specifika produkter eller vill veta mer om hur du beställer och vilka villkor som gäller så ska du inte tveka att kontakta våra duktiga medarbetare. Ring 026-18 24 27. Kundservice har öppet mellan klockan 09:00 och 16:00. Naturligtvis kan du även kontakta oss per email. Adressen är info@lekexperten.se. Vi återkommer med svar så snart vi hinner.

Pussel är en utmärkt träning för barn i alla åldrar (men även för vuxna). Ett pussel utmanar barnet att utveckla sin påhittighet och tränar upp förmågan att skapa mönster ur skenbart kaos. Barnet utvecklar sin förmåga till induktiva resonemang.

Hos Lekexperten.se hittar du pussel för alla nivåer. För de minsta finns exempelvis Trefl Glam puzzles produkter, som kommer i olika teman: Brio tåg, My Little Pony, Minnie Mouse, Princess, Lego leksaker och en mängd andra.
Hos Lekexperten hittar du fantastiska leksaker för alla åldrar! Besök oss på
Lekexperten.se.

Related posts:

  1. Besök Göteborgshotell redan idag.