Många av oss måste låna pengar för att klara större investeringar

Funderar du på att skaffa ny bil. Många av oss måste låna pengar för att klara större investeringar och oförutsedda utgifter. Lånevillkoren skiljer sig från bank till bank. Den som tänker sig för att spara mycket pengar. Vi på Låna.at hjälper dig utforska marknaden. Låna.at är en oberoende förmedlare av lån. Vår service är helt kostnadsfri och har utvecklats för att hjälpa den enskilde låntagaren hitta bästa möjliga lån. Vi jämför villkor från 17 olika banker. Med vår assistans lånar du billigt.

För mer information om lån och låneproceduren, besök vår hemsida Låna.at. Du kan  även ringa och prata med någon av våra personliga rådgivare som du når på telefonnummer 0770-455 903. Vår kundtjänst är öppen alla tider på dygnet. Låt oss hjälpa dig teckna ett bättre lån.

Olika långivare ställer olika krav på låntagaren. SEB, till exempel, kräver att du har fyllt 22 år om du vill låna pengar till en bil. Dessutom måste du ha en årsinkomst på minst 150 000 kronor. Andra institutioner har något mindre strikta krav. Ikanobanken kräver endast att du är 20 år och tjänar 120 000 kronor per år för att du ska få teckna billån. Med information om villkor hittar du på Låna.at.

Via Låna.at går det snabbt att låna pengar. Allt du behöver göra är att fylla i vårt webformulär och skicka in det. Under vardagar svara vi inom 24 timmar efter att vi mottagit din ansökan. Räntas bestäms alltid på individuell basis. Ju bättre din kreditvärdighet bedöms vara, desta bättre vill kor kan du räkna med. Gå till Låna.at om du vill låna billigt!

Related posts:

  1. Står du i begrepp att låna pengar?
  2. Låna ut pengar
  3. Dags att låna pengar?
  4. vill du låna pengar