När allt ser mörkt ut vid pokerbordet, då ska du få en spader fyra

Om du förlorat mycket under en pokerkväll och det känns som om allting går dig emot – då ska du hålla koll efter spader fyra; för när du får den i handen, då kan det vända om du spelar på rätt sätt efter det.
Varje kort i en kortlek har speciella egenskaper som man kan utnyttja till sin fördel om man känner till dem. Exempelvis kan spader fyra ge dig en come back om det gått dåligt för dig länge. Du känner dig avslappnad och fridfull. Efter dess ankomst får du förnyad kraft, chanserna öppnar sig och det blir givande i spelet igen.
Detta är i varje fall vad som gäller om du blir spådd i kort och spader fyra dyker upp.
Men troligen är det inte samma regler som gäller när man spelar poker. Tanken är absurd. Vid poker spel är det egentligen bara en sak som garanterar framgång i spelet – och det är hårt arbete. Analysera situationen, korten och dina motspelare. Dra upp en strategi och spela säkert och länge. Håll din bana disciplinerat och låt dig inte luras in i något du inte har kontrollen över.
Och gör det ofta – och under lång tid. Det finns inga enkla genvägar till framgång vid pokerbordet.
Vill du få verklig kunskap om hur du vinner när du spelar poker så kan du starta ditt kunskapssökande på www.pokerbonusen.se. Här hittar du det mesta du behöver veta.

No related posts.