Sedan slutet av 1990-talet har nätpokern blivit alltmer populär

Sedan slutet av 1990-talet har nätpokern blivit alltmer populär. Idag är det en mångmiljardindustri. Idag spelar människor är i alla åldrar och från alla bakgrunder. Är du också intresserad av att testa? Det finns ett otal sajter att välja mellan och som nybörjare är det inte alldeles enkelt att hitta rätt. Oroa dig inte! Nu kan du få hjälp. På den kostnadsfria informationssidan www.pokergubben.se hittar du allt du behöver veta om nätpoker. Vi tipsar om de bästa sajterna, de mest fördelaktiga bonusprogrammen och de saftigaste vinsterna. Med vår hjälp hittar du rätt spelombud.

En av de mest etablerade aktörerna på spelmarknaden är Betsson poker. Detta ägs av Cherrybolagen och är noterat på Stockholmsbörsen. Idag har man över 150 000 registrerade kunder och allt som allt inbegriper deras nätverk över 5 miljoner spelare. Betsson är numera baserat i England och har sin spellicens från Malta. Eftersom den huvudsakliga verksamheten bedrivs inom EU/EES-området är vinsterna skattefria. Om du spelar utanför denna zon finns det risk att en betydande del av vinsten går bort i skatt. Var därför noga med att kolla upp i förväg vilka regler som gäller. Skulle det råda någon osäkerhet kan du alltid kontakta Skatteverket.

Betsson har ett bonussystem som kontinuerligt förändras. Gå därför till pokergubben.se eller till Betssons egen sajt för att kolla upp vad som gäller just nu. Betsson har över 40 år i spelbranschen och företaget är populärt både bland erfarna spelrävar och band nybörjare. Här spelar du via din dator eller en smart mobil enhet. Läs mer om Betsson poker på www.pokergubben.se.

Related posts:

  1. Först kom spelaren – sedan fuskaren
  2. Hur du bekantar dig med Betsson bingo
  3. Världen har blivit mindre. E-handeln växer så det knakar