Står du i begrepp att låna pengar?

Står du i begrepp att låna pengar? Då ska du direkt surfa in på Låna-pengar.at. På så vis kan du komma att spara både pengar och tid. Låna-pengar.at erbjuder nämligen en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta det mest fördelaktiga lånet på marknaden.

Efter att du har fyllt i din ansökan, som endast tar någon minut, så skannar Låna-pengar.at av marknaden och jämför villkoren mellan 17 olika långivare. De typer av lån som du kan teckna via Låna-pengar.at är billån, privatlån och bolån. Du kan låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet.

När det gäller billånen börjar räntan på 4,55 %, privatlånen från 4,25 % och billånen från 3,70 %. Det är således mycket fördelaktigt att använda sig av Låna-pengar-at.

I samband med att du ansöker om ett lån via http://www.låna-pengar.at kan det vara bra att känna till att en sedvanlig kreditprövning görs. Ett tips till dig som vill öka chanserna till att få ditt lån beviljat är att skaffa sig en medsökande.

Ett grundläggande krav är dock att du har fyllt 18 år. Vidare måste du även ha en fast bostad i Sverige, samt en inkomst som överstiger 8 333 kronor per månad. För att få ett lån beviljat får du inte ha något skuldsaldo.

Related posts:

  1. vill du låna pengar
  2. Låna ut pengar
  3. Dags att låna pengar?