Storleken minskar men storheten består

En del kändisar blir kända för sina bedrifter och inte för hur de ser ut. Något som dock blir mer och mer ovanligt i dagens utseendefixerade kändisvärld. I denna värld är det fel och fult att vara kraftig och tjock och de som är det får stå ut med att bli hånade.

En svensk kändis i denna kategori är Anna Book. Trots att hon är väldigt vacker, har hon fått utstå mycket spe för att hon är kraftig. Och ju mer hon gick upp, ju mer löje fick hon stå ut med – trots sina talangfulla prestationer. Dock fick hon till slut nog och gick ner till en nivå som hon själv trivdes i.

Internationellt är nog en av de mest kända kroppsgiganterna regissören Peter Jackson. Vid inspelningarna av Sagan om Ringen filmerna hade han en ansenlig kroppshydda som verkligen syntes. Att filma de tre mastodontfilmerna tog verkligen på krafterna och fick Jackson att börja fundera över sin vikt. Så när alla tre filmerna var klara satte han igång en superbantning och gick på ganska kort tid från supersize till normalsize. Skillnaden var slående. Man kan förmoda att han var i mycket bättre kondition och hade betydligt lättare att filma de tre Hobbitfilmerna som är aktuella nu.
Har du också funderat på din vikt och att du skulle vilja gå ner, men har svårt att hitta rätt sätt och rätt motivation – så kan du hitta flera bra tips och råd bland artiklarna på www.viktfakta.se.

No related posts.