Sveriges Bingohallar: Grand i Göteborg

Sveriges Bingohallar: Grand i Göteborg

Bingohallarna strikes back.
Bingohallarna hade ett par gyllene decennium under 60-, 70- och 80-talen. Men sedan slog det första dråpslaget till: Bingolotto och Leif Loket Olsson. Bingo i sig hade aldrig varit mer populärt. Men i stället för att gå till bingohallen satt folk kvar hemma och tittade på en knubbig Göteborgare öppna luckor. Nästa dråpslag var internet. I början av 2000-talet började internetkasinon och bingohallar på nätet dyka upp. Det gav både bingohallarna och bingolotto ett bakslag.
Bingolotto har skuffats rundor på olika kanaler och olika sändningstider och har fått mindre och mindre glamorösa programledare.
Bingohallarna har blivit färre – men givit sig lika lätt. Detta kan man bland annat se på Bingohallen Grand i Göteborg.
Hallen ligger endast ett stenkast från Kungsportsplatsen – som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i Göteborg. Precis som bingohallen vid Fridhemsplan i Stockholm så påstår sig Grand vara störst i Sverige. Men, nåväl.
Grand öppnades 2005 i helt ny renoverade lokaler med ny teknik och en spännande spelplan där gästerna hade möjlighet att vinna en jackpott på varje rad de spelar. Hallen är specialbyggd för ändamålet och har toppmoderna datorterminaler där man kan spela i från .
Grand kombinerar sin bingoverksamhet med bland annat konferensverksamhet och annat för att effektivisera och hitta balansen; för att ta upp kampen mot internetbingo.
Du får avgöra själv om de har lyckats. Besök Grand i Göteborg och sedan www.bingospelare.se – där du sedan kan surfa vidare ut i internetbingons värld.

Related posts:

  1. Bingo är bäst med Maria
  2. Private: Från bingohallar till internetbingo