Ta ett ordentligt banklån och köp dig en påse lördagsgodis

Ta ett ordentligt banklån och köp dig en påse lördagsgodis
När du läst rubriken ovan tycker du självklart att det bara är något löjligt och omöjligt. Och löjligt – ja, visst. Men omöjligt – nej då. Visst kan man plocka ihop en påse med lördagsgodis som är så dyr att du måste ta ett ordentligt banklån för att ha råd med den. Och då handlar det inte om absurda kvantiteter som 13 ton sega råttor – för det blir givetvis dyrt, men också omöjligt att äta på en lördag kväll.
Här handlar det om en påse du kan äta på en kväll.

Först stoppar vi ned en liten bit tårta. Vi väljer en bit av Grevinnan av Windsors bröllopstårta från 1937. På Sotherbys auktionsfirma i New York kunde du köpa en bit för 185 000 kronor.
Sedan kan du lägga ner spådomskakan som såldes på en välgörenhetsgala i Whitehall i London 2006 för 108 000 kronor. Kanske inte är lika söt, men kaka som kaka.
På restaurang Serendipity 3 I New York kan du svänga förbi och köpa en The Frrrozen Haute Chocolate ice cream sundae för 154 000 kronor. Färsk och till ordinarie pris.

Inte lika färsk är den 100 år gamla chokladbiten som äventyrsresenären kapten Robert Scott hade med sig på sin första resa till Antarktis. Den kan du få så billigt som 4 200 kronor. Vill du ha färskare choklad, kan du köpa en bit Amedei Porcelana som kostar 556 kronor per chokladkaka á 450 gram.
Vill du ha detta i din påse får du ta ett lån på 343 756 kronor.
Du kan läsa om hur du söker lån på www.bankexperten.se. Ett bra tips är att upprätta en budget att redovisa för banken och se till att du har en säkerhet för ditt lån.

  • Jämför billån & bilfinansiering
  • Banker, långivare och låneinstitut
  • Related posts:

    1. Banklån genom Bankbolaget