Världen har blivit mindre. E-handeln växer så det knakar

Världen har blivit mindre. E-handeln växer så det knakar. En anledning till dess definitiva genombrott är att allt fler betalningar idag sker med hjälp av kreditkort. Miljontals människor världen över använder sig dagligen av Visa, MasterCard, American Express och andra kort för att betala för varor och tjänster. Idag är det nästan en nödvändighet att ha ett kreditkort. Många sajter accepterar ingen annan form av betalning. Skaffa ett kreditkort du också! Du kommer inte att ångra dig. Din vardag kommer bli betydligt enklare. Mer information om kreditkort och hur de fungerar hittar du på www.kreditkortdirekt.se.

Ett av de allra största kreditkortsföretagen idag är Visa. År 1976 gav Bank of America ut det första Visa-kortet och sedan dess har organisationen växt. Idag omfattar den inte mindre än 21 000 finansiella institutioner. I Sverige har drygt fem miljoner människor Visa-kort och du kan använda det på mer än 110 000 försäljningsställen runt om i landet.

ICA (eller Inköpscentralens Aktiebolag som det egentligen heter) erbjuder också varianter av betalkort. För den som regelbundet handlar i någon av ICA:s butiker är det ett utmärkt alternativ. Ansökan hittar du i din lokala butik. I nuläget erbjuder ICA två typer av kort, bland annat ett kreditkort. Om du har ett kreditkort sker betalningen i efterskott, mot faktura eller genom delbetalning. Med ICA:s kort får du bonuspoäng vid dina inköp. Dessutom får du en mängd specialerbjudanden, rabatter samt tidningen Buffé. Eftersom du varje månad får kontoutdraget hemskickat blir det enklare att göra upp din matbudget. Mer om ICA:s korttjänster hittar du på www.kreditkortdirekt.se.

Related posts:

  1. Olika sorters plastkort och kreditkort
  2. Kreditkort för alla
  3. Enkelt kreditkort eller lyxigt